Kövess minket

Hiphop

21 Savage hivatalosan is amerikai állampolgár lett

Megosztva

21 Savage most már hivatalosan is legális lakosa és állampolgára az Egyesült Államoknak. Ezzel lezárult a rapper évekig tartó harca az amerikai bevándorlási hatósággal (ICE), ami megakadályozta, hogy részt vegyen Drake-kel közös It’s All A Blur turnéjának kanadai állomásain.

Aki nem tudná, az atlantai rapper az Egyesült Királyságban született, és ott is élt, amíg hétéves korában az Államokba nem költözött. Anyjával együtt élt az új hazájában, kapcsolatokat és saját családot alakított ki, és rap-előadóként is sikereket ért el. Az ICE azonban 2019-ben letartóztatta egy lejárt vízum miatt, és a georgiai őrizetbe vételből származó állítólagos büntetőjogi vádak évekig hátráltatták az ügyet, még azután is, hogy óvadék ellenében szabadon engedték.

Tudtam, hogy nem itt születtem” – mondta a Good Morning Americának 2021-ben. „De azt nem tudtam, hogy ez mit jelent, hogy amikor felnőtté válok, hogyan befolyásolja majd az életemet„. Most 21 Savage jogi csapata megerősítette, hogy mindez megoldódott, és most már legális amerikai állampolgárként szabadon utazhat, aminek következtében Londonba is visszatér majd, amit Instán jelentett be.

Drake amúgy az új, „8AM In Charlottecímű dalán is megrappelte, hogy Savage megkapta az állampolgársági papírokat.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés