Kövess minket

Bulvár

21 Savage már nem hord ékszereket, jó példát akar mutatni a feltörekvő generációnak

A rapper inkább befekteti a pénzét.

Megosztva

Forrás: Instagram

Szinte nem telik úgy el hónap, hogy valamelyik sikeres fiatal hiphop előadó ne villantana meg egy új és drága nyakékét, legyen az Lil Uzi 350 ezer dollárba kerülő fordított keresztje, Lil Yachty 150 ezer dolláros gyémántos önarcképe, vagy Offset igen részletes drogtanya háza, amiben még ő is el lett helyezve egy gépfegyverrel a kezében. Van egy újvonalas rapper, aki viszont teljesen feladta a menőzés eme formáját, és inkább befekteti a pénzét, meglepő módon ő pont a veszélyes gettóból kitörő 21 Savage.

A rapper pénzügyi befektetéseibe menedzsere, Stone Mound Meezy adott egy kis betekintést, az alábbi tweettel: „21 Savage már nem visel ékszereket…házakat vesz…bizniszekbe invesztál…kriptóba és fiatal startupokba fekteti a pénzét, és azt szeretné, ha ez példa lenne más fiatal rapperek számára is.

[twitter]https://twitter.com/MEGAMEEZY/status/968156766683959296[/twitter]
És tényleg, ha átfutjuk az atlantai rapper Insta profilját, szinte alig találni olyan friss képet, amin értékes nyakláncokkal pózolna. Ki tudja, lehet 21 gondolkodását a 9 évvel idősebb barátnője, Amber Rose is befolyásolta kicsit, vagy csak szimplán a nehéz gettó élet után – ahol nem lehetett tudni, mikor lövik le az embert – a rapper szeretne jövőt tervezni pénzégetés helyett. 

A menedzser amúgy egy későbbi posztban azt is helyrerakta, hogy csak azért mert 21 egy kicsit érettebben kezeli a befektetéseit még nem jelenti, hogy a zenéjének a tartalma is megváltozna, mivel mindig is a „nincsteleneknek” írta a trekkjeit.

[twitter]https://twitter.com/MEGAMEEZY/status/970372537136943104[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés