Kövess minket

Bulvár

21 Savage reagált az oltogatóknak: „A RibiSéta kibaszott nagy móka volt”

21 visszaszólt.

Megosztva

Forrás:

Tegnap mi is megírtuk,hogy 21 Savage is részt vett a barátnője, Amber Rose által szervezett RibiSétán, mely egy évente megrendezésre kerülő, áldozathibáztatás, és az általános szexizmus ellen életre hívott felvonulás Los Angelesben.

A rapper egy hatalmas „Én is ribanc vagyok” táblával vonult a tömeggel, az arcán a szokásos kodeines unalommal, ezt pedig sokan úgy vették, hogy 21 elveszítette „Savage” mivoltját, és hogy papucs lett, sokan Forever 21-nak kezdték el hívni, a tiniket megcélzó ruhalánc után. A rapper amúgy már többször kijelentette, hogy mennyire örül, hogy kikerült a gettóból, ahol egymás után veszítette el a szeretteit és barátait a bandaháborúk és a folyamatos erőszak miatt, de a rajongóinak egy része ezek szerint csak akkor tartja hitelesnek, ha továbbra is az életét kockáztatja, mondjuk az egyenjogúság melletti kiállás helyett, attól függetlenül, hogy mennyire volt szerencsés a tábla.

Az oltogatásokra először Amber Rose reagált, Instagram videójában azt mondja: „Szóval már nem savage a pasim? Mit vártok tőle? Hogy megverjen, vagy esetleg szét kellett volna lőnie a RibiSétát, mégis mit gondoltok?

[instagram]BZwkyKDDX5q[/instagram]

21 válaszára sem kellett sokat várni, ő a tőle megszokott nyugodtsággal tette helyre az elégedetlenkedőket: „Szálljatok le a faszomról, és szálljatok le a csajom faszáról is. A RibiSéta kibaszott nagy móka volt.

[instagram]BZwk9zXl3jK[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés