Kövess minket

Bulvár

23 évesen lett öngyilkos az ismert pornósztár, August Ames

RIP

Megosztva

Forrás: Instagram

Kaliforniai otthonában akasztotta fel magát August Ames, a pornóvilág egyik legismertebb színésznője. A 23 évet élt Ames (igazi nevén Mercedes Grabowski) holttestére a Camarillo városában található házában találták rá, halálát akasztás általi fulladás okozta.

Az eredetileg Kanadában született színésznő barátai állítják, Ames régóta súlyos depresszióval küzdött, amin csak rontott, hogy az elmúlt napokban támadásoknak lett kitéve az interneten, miután egy Twitter posztjában kijelentette, nem hajlandó olyan férfi felnőttfilmesekkel együtt dolgozni, akik korábban meleg pornóban szerepeltek. A poszt heves reakciókat szült, többen homofóbnak kiáltották ki Amest, aki azzal védekezett, hogy nem is lehet homofób, hisz ő maga is biszexuális (leszbikus pornókban is szerepelt), és hogy imádja a meleg közösséget, szimplán fél a betegségektől, például a HIV fertőzéstől. Válasza nem nyugtatta meg a kritikusokat, utolsó, keddi posztjában már idegesen vágott vissza: “Mindannyian megbaszhatjátok!” – írta.

Férje, Kevin Moore közleményében azt írja, Ames egy kedves, jóindulatú személyiség volt, aki sokat jelentett barátainak és persze neki is. Testvére azokra fakadt ki, akik online támadták meg, állítása szerint ez is közrejátszhatott a halálában. A Brazzers kegyeletből későbbre tolta ki August egyik olyan jelenetét, melyet pont a napokban posztoltak volna.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

[instagram]BbqQr06gsTR[/instagram]
[instagram]Bb7xzevAzio[/instagram]
[instagram]BcJmzIwgyox[/instagram]
[instagram]BWLofh8gVv6[/instagram](via 24.hu, Mirror)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.