Kövess minket

Stílus

2,5 millió forintért árverezték el Rue bordó pulcsiját az Eufóriából, a teljes összeget a New York-i egészségügyi dolgozók kapják

A jótékonysági aukció során más filmek tárgyai is kalapács alá kerültek.

Megosztva

Forrás: HBO

Több mint 100 ezer dollárt (közel 33 millió forintot) gyűjtöttek a New York-i COVID-19 járvány ellen küzdő orvosoknak és nővéreknek egy jótékonysági árverésen, melyen az A24 művészfilmjeinek bizonyos tárgyaira lehetett licitálni.

Az első körben a legnagyobb licitet az Eufória sorozat főszereplője, Rue által viselt kapucnis pulcsi kapta, kemény 8000 dollárért (2,5 millió forintért) ment el a bordó színű felső. A sorozatban Rue elég sokszor látható a pulcsiban, és habár mennek rajta a poénkodások, például, hogy úgy öltözködik, mint Seth Rogen, egy idő után kiderül az első évadban, hogy mennyire személyes tárgyról is van szó. A felső amúgy a karaktert játszó Zendayáé volt, aki a forgatás befejeztével is hordta a darabot. Az HBO az amerikai boltjában még egy replikát is árult 45 dollárért.

Forrás: HBO

Hasonló licitet kapott egy kézzel készített lábtörlő, mely az Örökség című filmben volt látható, míg Jonah Hill Mid90‘s című első rendezésében feltűnő lábtörlő 6500 dollárt ért. 

A második körben Fehér éjszakák kellékei kapták a legmagasabb licitet, a film végén látható virágokból kirakott ruha például 65 ezer dollárnál állt meg. A tavalyi év egyik legjobb filmjének, a Csiszolatlan gyémánt-nak a tárgyaira viszont még mindig lehet licitálni, köztük egy The Weeknd parókára és egy Furby nyakláncra.  

Forrás: A24

(Dazed)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük