Kövess minket

Hiphop

28 év börtönre ítélték Suge Knight-ot

A Death Row Records volt vezetője bűnösnek vallotta magát.

Megosztva

Forrás:

Döntést született Suge Knight ügyében, a volt hiphop mogul 28 évet kapott emberölésért. Suge bűnösnek vallotta magát – tudósít a Los Angeles Times.

Suge a ’90-es évek egyik meghatározó hiphop kiadójának, a Death Row Records-nak volt a vezetője, a labelnél olyan előadók lemezei jelentek meg, mint Snoop Dogg, Dr. Dre, vagy éppen 2Pac, utóbbit maga Suge hozta ki a börtönből, cserébe alá kellett írnia a kiadóhoz. 2Pac halála után mélyrepülésbe került a kiadó, pláne miután Suge-ot 9 év börtönre ítélték, amiért megszegte a próbaidejének a szabályait.

2015 januárjában Suge vitába keveredett egy bizonyos Cle „Bone” Sloannal az N.W.A. karrierjét feldolgozó Straight Outta Compton” című film forgatásán. Suge hívatlanul behajtott a helyszínre, a kialakult konfliktust pedig egy üzletember, Terry Carter próbálta csitítani. Carter próbálta nyugtatni a kedélyeket, de a vita lecsendesedése helyett Suge a két férfi irányába hajtott, elsodorva és megölve Cartert.

Akit részletesebben érdekel, hogy miként jutott ide Suge Knight, annak ajánljuk az életét és karrierjét bemutató részletes írásunkat, amit itt csekkolhattok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés