Kövess minket

Hiphop

2Pac állítólag szívesen látta volna Biggie-t a Thug Life-ban, de Diddy közbeszólt

Megosztva

A Thug Life egyik tagja, Macadoshis nemrég egy interjúban árulta el, hogy Tupac azt akarta, hogy Biggie csatlakozzon a Thug Life-hoz. A The Art Of Dialogue-nak adott interjújában elmondta, hogy mikor találkozott Biggie-vel, a rapper nagyon földhözragadt figura volt. Azt is állította, hogy ha megfelelő lett volna az időzítés, szerinte Biggie biztosan tagja lehetett volna a bandának.

Macadoshis elmondása szerint a Thug Life turnéja során találkozott Biggie-vel, miután az egyik állomáson, maga 2Pac hívta fel őt a hotelszobájukba. Téptek és dumálgattak. „A Thug Life albummal haladtunk előre, Big pedig Puffal volt. Nem volt érdekellentét, de éreztem, hogy Puff nem hagyta volna, hogy Biggie csináljon velünk valami közöset. Ő akarta elsőként befuttatni őt, abban az időben csak a ‘Party and Bullshit’ jelent meg nála. Szóval azt hiszem, ez volt az, ami igazán feltartotta„.”

Macadoshis kifejtette: „Csak az időzítés volt rossz. Azt hiszem, ha ‘Pac és Big találkozott volna, mielőtt ő összejött volna Puffyval, akkor biztosan csatlakozott volna. De abban az időben már a Bad Boy-jal volt, szóval azt hiszem, ez egyfajta gátat szabott annak, hogy a tesó a csapat tagja legyen.”

Alább az interjúrészlet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés