Kövess minket

Stílus

2Pac fotósa beperelte a Jenner testvéreket

Folytatódik a vintage pólók miatt kirobbant botrány.

Megosztva

Forrás:

Bocsánatkérés ide vagy oda, Michael Miller fotós nem hagyja annyiban, hogy Kylie Jenner és Kendall Jenner jogosulatlanul használták fel a 2Pac-ról készített képeit. Aki lemaradt volna, az influencer tesók egy hete mutatták be legújabb közös kollekciójukat, melyben híres rockbandák (Metallica, Pink Floyd, Led Zeppelin, Kiss) albumborítói és 2Pac valamint Biggie képei szerepeltek vintage (vagy annak kinéző) pólókon, a képek felhasználásához nem volt joguk és ha mindez nem lett volna elég, még a saját arcukat és monogramjukat is rádobták a mintákra.

A felháborodás szele (mit szele, tornádója!) nem csak az előadók rajongóitól, de például Ozzy Osbourne feleségétől és Biggie anyjától is elérte a lányokat, így a gyors tűzoltás érdekében törölték a kollekciót az oldalukról és hivatalosan is bocsánatot kértek. Sokak szerint az egész csak egy nagy marketingfogás volt, és a lányok tudatosan mentek a botrányra, de ez mondjuk Biggie örököseit és a The Doors zenekart nem annyira érdekelte, azonnal beperelték a lányokat.

Most az eredeti 2Pac képeket készítő Michael Miller is hasonlóképpen tesz. Szerzői jogok megsértése miatt bíróságra megy, mivel szimplán lelopták a képeit, aminek a felhasználását ő sosem engedélyezte. A korábban Eazy-E-vel is dolgozó fotós keresetére a Jenner család szóvivője azt mondta, abszurd, mivel a lányoknak csak annyi közük van a pólókhoz, hogy rábólintottak, a mintákat nem ők találták ki.

Forrás:

Forrás:

(TMZ, Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés