Kövess minket

Hiphop

2Pac hologram nem volt, de látványos hiphop műsor igen az idei Super Bowl félidei showban

Megosztva

Best of hiphop válogatást láthattunk az idei Super Bowl félidei showjában, miután Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, és Eminem egy színpadon léptek fel a kaliforniai SoFi Stadionban, karrierjük során először.

A show egy fehér stúdió felemelkedésével indult, Dr. Dre-vel a producerszékben, hogy aztán rögtön bele is csapjanak a Death Row-t frissen felvásárló, Crips kéket viselő Snoop Dogg-gal közösen a „The Next Episode„-ba. Ezt 2Pac „California Love„-ja követte, melyhez az előzetes pletykákkal ellentétben nem használták fel az elhunyt legenda hologramját, és hiába szerette volna 2 Chainz és sok rap rajongó, Snoop sem gyújtott rá egy jointra a fellépése közben. Volt viszont cserébe egy a nyugati-partot jelképező városkép, épületekkel, lowriderekkel, és rengeteg táncossal.

Ezután 50 Cent meglepetésfellépése következett az „In da Club„-bal, megidézve a 2003-as dal hivatalos klipjét. Mary J. Blige ezüstruhában adta elő a „Family Affair” és a “No More Drama” című slágereit, hogy aztán Kendrick Lamar fekete-szőke táncosok társaságában rappelje el az „Alright„-ot egy „m.A.A.d city„-s intróval kiegészítve.

Eminem következett, aki berobbant a színpadra, először a „Forgot About Dre„-be kezdett bele, majd a „Lose Yourself„-et nyomta el egy bandával együtt, melyben Anderson .Paak dobolt. A show végén még visszatért Dre és Snoop, hogy az örök klasszikus „Still D.R.E.„-vel zárjanak.

Alább lehet újranézni a teljes félidei showt kattintás után YouTube-on.