Kövess minket

Hiphop

2Pac testvére szerint a rapper is beszólna a Grammy bizottságnak, ha élne

Megosztva

Tupac Shakur féltestvére, Mopreme Shakur szerint a Grammy-jelölteket kiválasztó bizottság, melyet az idén egyetlen díjra sem jelölt The Weeknd „sötétben bújkáló társaság”-nak titulált, le vannak maradva zenei téren, és úgy gondolja, ebben 2Pac is egyetértene vele.

A korábban Wycked és Komani név alatt rappelő Mopremet a TMZ egyik paparazzója találta be, hogy aztán a Grammy témában felhozza az oldheadek fejében motoszkáló örök kérdést: „Vajon 2Pac mit tenne most?” Mopreme szerint 2Pac biztosan nem maradna csöndben a díjátadót ért kritikák mellett, és ő is hangosan felszólalna az Amerikai Hanglemez‑akadémia jelöltkiválasztási folyamata ellen. Tekintve, hogy a rapper soha nem nyert Grammy-díjat, nagyon vesztenivalója sem lenne ezzel. A képzeletbeli „élő” 2Pac ezek mellett a feltörekvő előadókat próbálná jelöléshez segíteni, ahelyett, hogy mainstream előadókat nyomna – vallja továbbá Mopreme.

A féltesó úgy gondolja, hogy ettől még semmi baja az olyan nagy nevekkel, mint Cardi B, vagy épp Megan Thee Stallion, de szeretné ha jutna egy kis fény az olyan undergroundabb zenészeknek is, mint mondjuk Samm Henshaw.

Mopreme Shakur még azt is hozzátette, hogy az olyan alapnevek sem kaptak a karrierjük csúcsán elég elismerést, mint Snoop Dogg, vagy épp Busta Rhymes, szóval egyet tud érteni The Weeknd kritikáival.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés