Kövess minket

Sport

3 feelgood deszkás videó szerdára

Tudjátok kinek nem kell azzal foglalkoznia, hogy még hány nap van a hétvégéig? Szponzorált deszkásoknak. Kevesebb felszabadítóbb érzés van a világon, mint mikor nincs más dolgod mint San Francisco dombjairól leszáguldozni, meginni pár sört, trükközgetni egy üres medencében, még kibontani pár sört, ezt mind felvenni videóra és tudni, hogy ezért még pénzt is kapsz. A deszkázás természetesen nem csak egy sport hanem egy életmód és életérzés is egyben, itt is van három videó az elmúlt hetekből mely tökéletesen leképezi miért is az egyik legjobb munka ez addig, míg el nem töröd a lábad.

Megosztva

The Joker

[vembed youtube=”fRBMU4EBetU” ]

Waylon Bone filmje a sokak által preferált utcai gördeszkázás hangulatát mutatja be 16 deszkás főszereplésével. De ezekben a videókban úgyanúgy központban vannak a városok is, (ezért olyan nagyszerű a Visual Traveling sorozat) ezúttal New York és LA utcáin megy a trükközgetés, ami bizonyos járókelőkre szó szerint sokkoló hatással van, és itt az 1:34-nél fetűnő tátottszájjal álló lányra gondolunk, ő pedig arra bárcsak deszkás lenne a pasija is.

 

Adam Hopkins 24 órája Vancouverben

[vembed youtube=”o9x_j-20BYs” ]

Aki játszott már a Tony Hawk széria játékaival, azt eléggé déjá vu öntheti el ennek a videónak a megnézése közben. Szétgraffitizett gördeszkaparkok, punk zene, és egy kockás inges srác aki valószínűleg egy furgonnal utazza be fél Észak-Amerikát, többnyire nem józanul.

 

Michelle Pezel Antisocial boltja

[vembed youtube=”6nZ2wF7ya3A” ]

Végül pedig Michelle Pezel deszkásboltját bemutató kis hangulatvideót ajánljuk, melyben minden benne van amiért szeretni lehet ezt a sportot: a lazaság, a szabadságvágy, a kreatív szellem és egy kis lázadás. Ahogy ő fogalmaz, nem azért nyitotta a boltot, hogy ő legyen a legjobb helyi gördeszkás, egyszerűen csak támogatni akarta ezt a kultúrát. Respect.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés