Kövess minket

Események

3 sziklaszilárd indok, amiért érdemes lesz követni a szerdai Street Dreams streamet

Jön a második OFF Média stream.

Megosztva

Forrás:

Második alkalommal streamelünk a Tinta Art Caféból, ezúttal a Street Dreams krúval karöltve. A Toldi klub rezidens hip-hop felelősei délután 3 és este 8 között pörgetik majd a bólogatós és a hype beateket, és mi már tudjuk, hogy kihagyhatatlan program ez, itt van 3 indok, hogy miért.

1. Adom a csapatom

A Street Dreams crew 2015 óta terjeszti a hip-hop igét a Toldiban. A Onehundred után másodikként mentek rá keményen az újvonalas előadókra is, ami azóta nyilván megkerülhetetlen a szcénában. A szerdai napon ott lesz Lil’ Sag alapító, akit többek között a Headshotboyz egyik feleként, valamint A I W A néven is ismerhetnek az elektronikus zene kedvelői, illetve akárki, aki nyitott szemmel jár a pesti éjszakában. Természetesen ott lesz velünk Zsolaa, mint a rezidens SD tag, őt biztosan nem kell bemutatni a hazai rap fanoknak, elég ha annyit mondunk, hogy Faktor Labor, vagy legújabban Bupino. Érdemes csekkolni a Porlasztóhoz megjelent friss Subp Yao remixet, amiben Dookie is szövegel.

[vembed youtube=”TXJUN3UA3PE” ]A vendégek közt találjuk még illrockot, aki a Madting és a Judas Grime bulik állandó szereplője, de a producerkedésben is jeleskedik, ez a Mulató Aztékok remix például totál elrepít egy másik dimenzióba. Végül, de nem utolsó sorban itt van BRSK, aki a veszprémi VRBAN bulijaival tartja életben a nagybetűs KULTÚRÁT.

2. Nézd anya, ott vagyok az interneteken

A streamet Facebookon lehet majd követni, de azokat, akik ezzel nem elégednek meg szeretettel és piával várjuk a helyszínen. A belépés ingyenes, de számot kérni nem lehet, szóval hiába írod bele a telefonodba, hogy „Snow – Informer megvan??„, és nyomod a DJ arcába, nem teljesül a kívánság. Cserébe viszont legalább 720p (ennyit enged a FB) helyett annyi K-ban láthatod az egészet, amennyire csak jó a szemed, és még a haverjaid is irigykednek majd (ezt nem garantáljuk, hisz nem ismerjük a spanjaid, de előfordulhat, na).

3. Dupla kamera, dupla élvezet

A streamért ezúttal a Grounded csapata lesz a felelős. Két kamerával megy majd a közvetítés, az egyik ráadásul nem statikus, szóval lehet még integethetsz is az irigykedő haveroknak (még mindig nem garancia). 

Szerdán tehát második OFF Média stream a Street Dreams csapatával délután 3-tól, további infókért és a valahova tartozás felemelő élményéért goingoljatok a Facebook eseményben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés