Kövess minket

Aztaa

30 év alatt a sztárok is követnek el hibákat

Persze idősebb korukban is hibáznak, de azt betudjuk az öregségnek.

Megosztva

kaleycuocotetko1126

Egy tetoválás örökre szól, szokták mondani. Ám a modern technikáknak és az ügyes tetováló művészeknek köszönhetően ma már számtalan módon el lehet tüntetni a megunt vagy éppen nem teljesen átgondolt mintákat. Vannak olyanok, akik inkább a lézerezés mellett döntenek, de akadnak olyanok is, akik egy új mintával fedik el a régi rajzot. Így döntött az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco is.

A celebek is emberek, és ők is követnek el hibákat. Természetesen nem egy sztár tűntette már el exe nevét a testéről valamilyen úton-módon, és ebbe a sorba most a szőke hajú színésznő is beállt. Kaley nem rég vált el férjétől, Ryan Sweetingtől, akivel két évig voltak együtt jóban-rosszban. Mivel a híresség úgy gondolta, ez a házasság örökké tart majd, egy tetoválással biztosította párját szerelméről. Azonban miután kimondták a válást, nem csak a papírokon változtak meg a dolgok, hanem a színésznő testén is.

Kaley az Instagramján osztotta meg a rajongóival, hogy éppen egy tetováló szalonban ül, és nagyon szenved, hiszen egy fedés nem éppen kellemes élmény, sőt, rosszabb, mint amikor először tetoválnak valakit. A színésznő azt is megjegyezte, hogy a kis mintát egy harminc év alatti hibának tartja és a következő házasságának a dátumát már nem fogja a testére varratni. A számok helyett most egy hatalmas molylepke díszíti a hátát. Nem éppen nőies, de legalább megszabadult a rossz emlékektől.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.