Kövess minket

Események

30 év reggae – Ladánybene 27 @ NagyHall!

Október 23-án este különleges eseménynek ad otthont az Akvárium Nagyhall terme, a Ladánybene 27 egy nagykoncert keretén belül ünnepli 30. évfordulóját.

Megosztva

5547Fotó: rockstar.hu

A Ladánybene 27-től lesz hangos a Nagyhall, mert a zenekar egy spéci jubileumi koncertre készül, ahol a közönség eredeti felállásban hallhatja majd a 90-es évek formációját. Ezen az estén egy koncert erejéig újra a színpadon lesz Tóth Gábor „Tádé”, Árokszállási RasTamás, Lewy Brandy, Barcza Gergely, Tary Zsolt, Huba Zoltán, Szántó Attila „Hacsek”, Szarka Sándor és nagyon sok korábbi vendég!

[vembed youtube=”O5zwBrnVbFw” ]

A zenekarvezető, Bodnár Tibor rendkívül hálás a sorsnak, hogy megadta nekik a raggae-t. Hosszú utat járt be a zenekar, zenei karrierjük összesen 30 évet ölelt fel. A születésnapi partyra több meglepetéssel is készülnek a szervezők, hogy a rajongóknak is emlékezetes legyen az esemény. A jubileumi nagykoncerten lesz minden, felcsendülnek régi és új dalok, pozitív energiák és bölcseletek, tánc, lebegés és tombolás várhatók. Generációk találkozása, baráti sörözések, ölelések, élmény- és eszmecserék!

Forrás: akvarium.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés