Kövess minket

Aztaa

30 éve elhagyta egy manchesteri klubban a pénztárcáját, most őt keresik, hogy visszakaphassa

A klub menedzseri reméli a nő emlékszik az estére.

Megosztva

Forrás:

Ha készíteni kéne egy “legrosszabb szituációk, amik előfordulhatnak egy szórakozóhelyen” listát, a pénztárca elhagyása egyértelműen bekerülne a top 3-ba, a verekedésbe keveredsz, és a beleraknak valamit a piádba mellé, míg a betörik a telefonod képernyője valahol a középmezőnyben, a leöntenek piával pedig a lista alsó részén foglalna helyet.

Nem csak a pénz miatt iszonyat érzés elveszíteni egy tárcát, a legtöbbünknek a fél élete benne van, iratok, bankkártyák, kép az ex barátnőnk kutyájáról, stb. Talán ezért is orgazmussal felérő érzés, mikor jön egy Facebook üzenet, vagy telefonhívás, hogy valaki megtalálta, igaz az a 12 ezer forint már nem volt benne, bocesz. Kit érdekel, a lényeg, hogy megvan! – mondja ilyenkor az ember, kivéve, ha harminc éve veszítette el, és már közel sem úgy néz ki az elvesztett személyijén, mint a valóságban.

Egy manchesteri klub most mégis meg akarja találni azt a vendéget, aki több mint 30 éve hagyta el a cuccait a szórakozóhely falain belül, a nagy öröm elmaradása ellenére is.  Az O2 Ritz nevű klub nagytakarítás közben bukkant rá a barna bőr tárcára, melyben egy bizonyos Elizabeth Sarah Dale iratai, könyvtártagságija, 1985/86-os diákigazolványa, valamint némi aprója lapult. 

A hölgy körülbelül 18-19 éves lehetett, mikor itt bulizott, most pedig az 50-es évei elején járhat, szeretnénk neki visszaadni a tulajdonát, és megkérdezni, hogy emlékszik-e az adott estére” – mondta a hely menedzsere. Gyerünk Elizabeth, irány ravelni, a régi idők emlékére!

(Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.