Kövess minket

Hiphop

30 éve jelent meg a Cypress Hill debütáló albuma, egy új képregénnyel ünnepelnek

Megosztva

Forrás:

Idén augusztusban lesz 30 éves a Cypress Hill azonos című debütáló albuma, a csapat pedig egy új képregénnyel ünnepli meg az évfordulót.

A legendás latin hiphop csapat első, 1991-ben megjelent lemeze anno dupla platina lett, szerepelt rajta a „How I Could Just Kill A Man” című slágerük, mely megalapozta a későbbi sikereiket. A srácok most egy Cypress Hill: Tres Equis című képregénnyel emlékeznek meg a kezdeteikről, de persze a lemezt is újrakiadják, bakelit formátumban.

XXX évvel ezelőtt, az innovatív trió zenetörténelmet írt, miután összekeverték a keleti parti alapokat a nyugati parti Chicano stílussal, hogy egy teljesen új hangzással álljanak elő. Mielőtt zeneipari ikonokká váltak volna, Louis és Senen csak két tini cholo volt, akik próbáltak nem bajba kerülni az utcán. A Tres Equis olyan klasszikus Cypress karaktereket vonultat fel, mint Officer O’Malley, vagy épp Sister Maggie” – olvasható a képregény leírásában.

A képregényen többek közt olyan művészek dolgoztak, akik korábban Marvel és Star Trek képregényeket is rajzoltak. A 160 oldalas művet egyelőre előrendelni lehet a z2comics oldalán, 25 dollárról indul az ára, de a super deluxe kiadással akár 300 dollárra is fel lehet tornászni, hivatalos megjelenés augusztusban.  

Forrás:

Forrás:

(DJMag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés