Kövess minket

Aztaa

300 oldalas fotóalbumot jelentet meg a Wu-Tang Clan, tele nagyon ritka képekkel

Megosztva

A Wu-Tang Clan egy új könyvet dob piacra, melyet úgy jellemeznek, hogy a “hiphop történelem legritkább könyve“. A meredek titulust azért kapta a Wu-Tang Clan: Legacy című könyv, mivel 300 oldalnyi, korábban sosem látott fotó került bele, mely végigmegy a banda közel 30 éves karrierjén. A fotósok közt Danny Hastings, PROTIM PHOTO, Kyle Christie, Andy Cantillon neveit találjuk, de helyet kapnak a könyvben a New York-i csapat barátai és családjai által lőtt képek is.

Izgatottan osztjuk meg veletek a Wu-Tang Clan történetét, ritka és korábban sosem látott fotók alapján bemutatva. Jó érzés volt ismét felfedezni a múltat, miközben egy új alkotást hoztunk létre belőle ” – közölte a csapat menedzsmentje a könyv sajtóközleményében.

[vembed youtube=”01EE-bweGhY” ]A Legacy könyv extra-extra limitált lesz, mindössze 36 példány készül belőle. A különlegességéhez hozzátartozik majd, hogy Olaszországban rakják össze, bőrkötéssel, egyedien számozva lesznek, aláírással ellátva, plusz jár hozzá egy gigászi, 181 kilós, Gethin Jones által tervezett, designer tartószobor is.

Alább lehet csekkolni pár képet a könyvből, rendelni belőle pedig ide kattintva lehet.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés