Kövess minket

Aztaa

3D nyomtatott légmentes kosárlabdát dob piacra a Wilson

Megosztva

Az amerikai sporteszközgyártó, a Wilson Sporting Goods Co. bejelentette, hogy piacra fogja dobni a 3D nyomtatott légmentes kosárlabdáját.

A Wilson „Airless Gen1” elnevezésű termék lesz az első alkalom, hogy egy 3D nyomtatott kosárlabda kereskedelmi forgalomba kerül. Az Airless Gen1, amely az Airless Prototype közvetlen leszármazottja, számos fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek célja a teljesítmény és a gyártási hatékonyság javítása.

Kevin Murphy, a Wilson csapatsportokért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: „Az Airless prototípusunk lenyűgözött minket, és tudtuk, hogy itt az ideje, hogy ezt a ritka, a maga nemében innovációt a világ elé tárjuk.” Hozzátette: „A Wilson az Airless Gen1 kosárlabda megjelenésével elment oda, ahová eddig még egyetlen márka sem mert, tovább inspirálva a sportinnováció következő generációját„.

A jelentős fejlesztések közé tartozik a továbbfejlesztett rácsos kialakítás a következetesebb pattogás és teljesítmény érdekében, az egyszerűsített gyártási folyamatok integrált lyukakkal a gyorsabb gyártás érdekében, valamint a testreszabható címkék és színválaszték bevezetése.

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni a labdát maguknak, várhatóan február 16-tól indul a Wilson hivatalos oldalán keresztül, kiskereskedelmi ára 2500 dollár azaz közel 900 ezer forint lesz labdánként.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés