Kövess minket

Aztaa

47 év börtönre ítélték, első dolga volt bemosni egyet az ügyvédjének

Nagyon nem volt megelégedve a munkájával.

Megosztva

Forrás:

Nem fogadta valami jól egy ohiói férfi, hogy közel 5 évtized börtönre ítélte a bíróság, amiért megverte a barátnőjét, felgyújtotta a saját lakását, és még egy kutyát is megölt, rögtön ki kellett adnia a dühét, a legközelebb pedig az ügyvédje állt hozzá.

A férfi, egy bizonyos David Chislton állítólag nem számított ilyen magas büntetési tételre, az egyik rendőr testkamerája által rögzített videón látható, ahogy az elítélt először értetlenkedve mond valamit a bírónak, majd az ügyvédje, Aaron Brockler felé fordul és idegesen neki is mond pár mondatot, mielőtt két kézzel megütné. Brocker ezután egy közeli asztalra zuhan, de ekkor már a biztonságiak is közbelépnek.

[vembed youtube=”NDDEsHa0A5k” ]Az ügyvéd a Cleveland.com nevű oldalnak elmesélte, hogy épp azt akarta mondani a védencének, hog milyen további lehetőségeik vannak az enyhítésre, de mielőtt kinyithatta volna a száját, jött az ütés az arcába. Chisltont amúgy kivételesen nem hátrakötött kézzel bilincselték meg, mint ahogy azt a protokoll előírja, ezért is volt képes ütni a teremben. 

A férfi 47 éves börtönbüntetéséből 2 évet amúgy már lehúzott a sitten, így előreláthatólag 45 év múlva szabadul.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés