Kövess minket

Események

5 alternatív karácsonyi vásár

Ha eleged van a tömegből és a sablonos ajándékokból, és még jótékonykodni is akarsz, ezeket a karácsonyi vásárokat ajánljuk.

Megosztva

1. Kössünk Össze jótékonysági vásár és árverés – 12.17.


Másodszor rendezik meg idén jótékony célból a Kössünk Össze csoport karácsonyi vásárát, melyen rengeteg amatőr és profi kézműves termékeiből válogathatunk, a bevételt pedig idén a Lea Anyaotthon fejlesztéséhez ajánlják fel. A kézművesek által felajánlott termékek hosszú sorát a Kössünk Össze Facebook-oldalán tudjátok végigböngészni, érdemes, már csak azért is, mert ezek általában olyan, speciálisan erre az alkalomra készülő dolgok, amelyeket nem kaphatunk meg máshol.

Helyszín: PwC székház (Bajcsy-Zsilinszky út 78, Budapest, 1055)
Időpont: december 17., 13-20 óra
Facebook-esemény

2. Divat Placc by Night ünnepi dupla-kiadás – 12.18. és 21.


Budapest esti divatpiaca ezúttal karácsony előtt két alkalommal és duplaannyi tervezővel várja a nemplázakincsekre vadászó látogatókat az Anker’t-ben. A vásár ezúttal is felvonultatja a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezőket, sőt, gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot. Ha nincs ötleted karácsonyra, vagy csak az ünnepi szettedet szeretnéd feldobni, akkor itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

Helyszín: Anker’t (Paulay u 33., Budapest, 1061)
Időpont: december 18. és 21., 15-23 óra
Facebook-esemény

3. Karácsonyi Creative Arts Fair – 12.17-18.


A már hagyományosnak számító két napon át tartó rendezvényen új kollekciókkal és friss ötletekkel mutatkoznak be a hazai ékszertervezők, keramikusok és iparművészek az Iparművészeti Múzeum központi csarnokában. A divat és a dizájn szerelmesei mind megtalálhatják legújabb kedvenceiket vagy éppen az ideális karácsonyi ajándékokat az alkotók standjainál. A program keretében épületsétára is van lehetőség.

Helyszín: Iparművészeti Múzeum (Üllői út 33-37., Budapest, 1091)
Időpont: december 17-18., 11-19 óra
Facebook-esemény

4. Karácsonyi vásár a Konyhában – 12.17.


A Konyha emeletén családias hangulatú, természet-outdoor és food-design tematikájú karácsonyi vásárral készülnek, ahol a Budapest Bike Maffia adománygyűjtő akciójában is részt vehetünk. A rászorulók számára ételadományokat gyűjtenek, ezért arra kérik a felajánlókat, hogy tartós- és nem romlandó száraz élelmiszert (alapanyagok, kekszek, tészta, konzerv…stb.) hozzanak magukkal. A Budapest Bike Maffia ezen kívül MyBudapest Photo Project naptárakkal is készül, amiknek a bevételéből 13 tehetséges hajlék nélkül élő alkotót támogatnak.

Helyszín: Konyha (Madách Imre út 8., Budapest, 1075)
Időpont: december 17., 11-18 óra
Facebook-esemény

5. Open Showroom karácsonyi nyílt napok – 12.12., 12.16. és 12.21.


Idén is több nyílt napot tart a magyar tervezőket összefogó Open Showroom karácsony előtt, ahol beszerezhetitek a legstílusosabb ruhákat és kiegészítőket. A vásáron résztvevő márkák: TRAS, Zoe Phobic, Judit Takács design, Ginger Brownie, Sleepy, ORSOLYA DARCSI, UptostyleLiamaar ActivewearCreativity with gold

Helyszín: Open Showroom (Október 6 utca 4. III. em/1., 39-es kapucsengő, Budapest, 1051)
Időpont: december 12. 12., 14-19 óra, 12. 16., 12-18 óra, 12. 21. 14-19 óra
Facebook-esemény

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés