Kövess minket

Stílus

5 dolog amiről azt hitted még menő, pedig már rég nem

Ha nem értesz egyet a listával, semmi baj, nem lehet mindenki menő.

Megosztva

Ahogy telnek az évek, úgy veszítjük el nem csak a menőség iránti érdeklődésünket, de a képességet is a menőség felismerésére. Elvégre mikor 32 vagy és csak arra vágysz, hogy a nagy nehezen összetákolt életedbe beleférjen egy kis hétvégi humusz evés, akkor hol érdekelne téged, hogy most éppen milyen menő (és kurva ronda) cipővel rukkolt elő Kanye West. A trendérzékenységet a deszkásokon és a deszkásokból lett deszkabolt tulajokon kívül elég kevés ember tudja természetesen megtartani, de csalni mindig lehet, ezért van ez a cikk. 


Telefontok

A gigantikus telefontokok azoknak az idiótáknak valók, akik állandóan leejtik a telefonjukat. Ezzel alapvetően semmi baj sincs, az idiótákat is ki kell szolgálni, de, hogy ebből hogyan lett az okostelefon-érában divat az már jó kérdés. Hiszen mikor még a kinyithatós telefon volt a technológia csúcspontja akkor még szarkasztikus mosollyal nyugtáztuk azokat az embereket, akikek lifegett valamilyen kiegészítő a telefonján, vagy éppen tele volt matricázva. Szerencsére 2016-ra vissza jutottunk oda, hogy ha nem egy átlátszó tokod van benne a bérleteddel, akkor ismét megkapod azt a szarkasztikus mosolyt.  

Bankkártya

Persze, mikor megkaptad életed első bankkártyáját és végre nem kellett vesződnöd a boltban az apróval, akkor a világ tetején érezted magad, pedig az a kis plasztikkártya a zsebedben azt szimbolizálja, hogy te minden hónapban arra vársz, hogy valaki átutalja az életben maradáshoz szükséges kesst. Ezáltal mindenki tudja rólad, hogy nem vagy se művész, se dj, se drogbáró, se pedig – ez fájni fog bocsi – fiatal(!).

Fesztiváldivat

Az idei Kolorádó fesztiválon volt egy srác aki végig indián fejdíszben mászkált, no persze nem azért mert az ősei közt lett volna egy Vacsati vagy a Vacsutu törzsfőnök, hanem mert ezt látta a Coachella fesztivál képeken és hangsúlyosan képeken, mert az 100%, hogy még nem járt ott. Lányok úgy veszik fel a Citymatinéra a fodros rövidnadrágokat és barna bakancsokat a hozzáillő virágkoszorúval, mintha a hétköznapokban nem kerülnének ki minden goát hallgató hippit a Nyugatinál azzal az elharapott mondattal, hogy: „fúj mocskos csövesek„.

Férfi DJ-k

A férfi dj-k ideje lejárt. Túl sokat uralkodtak az elektronikus zene felett és olyan köhömm köhömm „tehetségeket” hoztak a nyakunkra, mint Guetta, Steve Aoki vagy éppen Martin Garixx, emberek akik lehet, hogy tudnak slágereket gyártani, de, hogy élőben csak a prolicirkuszhoz értenek az biztos. A csajok eközben hatalmasakat újítanak, Nina Kraviz teljesen visszahozta az acidet, a 90-es évek revival virágzik olyan djk által, mint Ellen Alien, Rebekah, Azf, Volvox, miközben Sven Väth szarik a közönségre és inkább fellépés közben telefonról nézi az EB-t.

Vízszintes fotózás / videózás

Aki már látott utcai verekedéses videót Youtubeon és olvasott már kommentszekciót az életében az tudja, hogy az emberek gyűlölik, sőt nagybetűsen: GYŰLÖLIK a vertikális videókat. Pedig, aki 2016-ban nem vertikális képeket és videókat készít az nincs Snapchaten és aki nincs Snapchaten az olvassa át mégegyszer a cikket, mert holnap kikérdezünk nagypapa!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés