Kövess minket

Bulvár

5 év börtönt kapott Gucci Mane felfedezettje, mert levágta a nyomkövetőjét

Megosztva

Gucci Mane 1017 kiadójának előadója, Foogiano kényszerszünetet kell, hogy beiktasson a karrierjébe, mivel nemrég megcsapták 5 év börtönnel.

A rappert még tavaly decemberben tartóztatták le tiltott fegyvertartás miatt, habár ő azt állította, hogy a fegyver nem az övé. Foogiano ezután letette az 50 ezer dolláros óvadékot, házi őrizetbe került, ahol nyomkövetőt kellett viselnie, de annyira nem élvezte a bezártságot, mivel leégette a nyomkövető pántját a lábáról és elszökött. Memphisben kapták el márciusban, azóta várta az ítéletét. A rapper ügyét az is nehezítette, hogy 2015-ben egy betörés miatt már próbaidőre bocsátották.

Az Authentic Empire vezetője, Boomman írta ki elsőként a hírt Twittere, hogy Foogiano 5 év börtönt kapott, amiért megpróbált elszökni. A témához Meek Mill is hozzászólt, aki szerint ezzel a kemény büntetéssel kinyírják Foogiano karrierjét.

A rapper maga is megerősítette a hírt, és arra kérte a rajongóit, hogy változtassák meg egy sárga „Free Foo” szövegre a profilképüket, amíg ő „távol van.”.

Foogiano volt Gucci Mane első szerződtetett előadója, mikor tavaly megpróbálta újraépíteni a 1017 Eskimo kiadóját. Azóta már Big Scarr, Enchanting, és a kiadó legnagyobb neve, Pooh Shiesty is csatlakoztak Guccihoz.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés