Kövess minket

Pop

5 fontos észrevétel Győzike új klipjéhez

Gáspár Győző aka Győzike aka Győzi nemrég új dallal és hozzá tartozó videóval örvendeztette meg az internetet. Bár sokan próbálják letudni az alkotást azzal, hogy a “legtökéletesebb popszám, mely valaha készült”, mi kicsit mélyebbre ástunk és megpróbáljuk 5 pontban feltárni a titkokat és legendákat melyek a ‘Nincs Szerencsém’ című alkotást övezik.

Megosztva

[vembed youtube=”W8Mb22A0xGw” ]

A STÍLUS

Győzike nem követi a trendeket, hanem eggyel előttük jár. A tavalyi év fashion őrülete a health goth (ami ötvözi a sportruházatot és a goth stílusjegyeket) már a múlté, és Győzi a következő szintre lépett. A fekete és piros színeket ötvöző szett a health goth 2015-ös továbbfejlesztése melyben a futóruházat és a biciklisfutár ismertetőjegyei keverednek. Azelőtt pedig, hogy a pulcsiját több résznél is sálként használja még Rick Owens vagy Alexander Wang is megemelné a kalapját.

A GITÁR

Lehet, hogy Beethoven siketen komponált, de ez mi ahhoz képest, hogy Győző egy olyan számban szólózgat és zúz egy elektromos gitáron amiben igazából sehol sincs gitárhang.

DROP THE BASS

Közelről elemezve a zenei trendeket, Győző hamar arra a megállapításra jutott, hogy a mai fiatalságnak csakis Avicii szíveket formáló kezei kellenek, így az első percnél be is veti a basszuságyúkat. Persze az is lehet, hogy ez a rész alapból be volt építve a szintetizátorba amin játszik “Tune 3” név alatt, de ez csak egy aljas feltételezés.

TARANTINO RENDEZTE?

Gyanús, hogy bár a letöltéshez szükséges zippyshare link, a hangszerelésért felelős Holló Zoltán és a művész maga (gyk: Győzike…Győzike a művész) fel van tüntetve, a videoklip rendezője nincs. Csak találgatni tudunk ki lehetett az elkövető, de az biztos, hogy imádja a Ponyvaregényt. Kételkedtek? 1:17-nél Godzillaként lép elő egy épület mögül Győzi, kezében egy bőrönddel, melynek tartalmára sose derül fény. Ismerős?

És akkor erről az ikonikus táncmozdulatról még nem is beszéltünk.

“NAGYON KIVAGYOK TESÓ”

Az MDMA legáltalánosabb hatásai:

Általános és szubjektív tudatállapot változás

Stimuláció, hiperaktivitás, megnövekedett energia és kitartás.

Enyhe pszichedelikus hatások, audiális és vizuális torzulások.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés