Kövess minket

Stílus

5 gyakorlat a topmodell alkatért

Mindig is olyan alakra vágytál, mint amilyen a topmodelleknek van? Most már nem csak álom, hiszen a Victoria’s Secret angyalok végre elárulták a tökéletes formák titkát.

Megosztva


Ismerősen csengenek a következő nevek: Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Kelly Gale vagy Romee Strijd? Nos, ha nem, akkor eláruljuk, hogy ők azok a modellek, akik végigvonulhattak a Victoria´s Secret Fashion Show kifutóján. 

A férfiakat egytől-egyig ámulatba ejtik, azonban alakjukkal a nőket is képesek lenyűgözni. Pedig nem csinálnak mást, csak törődnek önmagukkal. Egyszerűbben, mint gondolnátok! Mutatjuk is, hogy hogyan! 


1. Ugrókötelezés

A kardio edzés az állóképesség, kitartás fokozását célozza. Ha nem vagytok kibékülve a futással vagy a bringázással, akkor ugrókötelezzetek.

[instagram]BNYybi_gmYA[/instagram]

2. Egyensúly
Semmi sem mozgatja meg jobban az izmokat, mint az egyensúlyozás. A gyakorlatot végezheted edzőteremben, vagy szerezz be egy saját eszközt. 

[instagram]BMuDUpYhEUF[/instagram]

3. Mindent a formás popsiért!

Ha nem tudod, hogy milyen egy szexi hátsó, akkor vess egy pillantást az angyalokéra! 

[instagram]BNFvN2khXAq[/instagram]

4. Súlyzózás
Ennek a gyakorlatnak köszönhetően nemcsak szexi popsival büszkélkedhetsz majd, hanem egyenesíti a hátat, és szépíti a lábakat is.

[instagram]BIsB_KxBmEl[/instagram]

5. Karok!
A kidolgozott karnak nincsen párja, ezért az edzés során feküdj rá azokra, illetve a mellizmokra is.

[instagram]BFWVJ2-xXTD[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük