Kövess minket

Aztaa

5 kiló ketamint foglaltak le egy üllői dílernél

5 KILÓ!

Megosztva

Forrás: Police.hu

A monori rendőrök még szerda kora este érték tetten Sz. Roland Lajos 31 éves üllői lakost, aki egy Üllőn található benzinkúton adott át épp kábítószert. A férfinél ezután házkutatást tartottak, melynek során mintegy bruttó 5 kilogramm mennyiségben folyékony állapotú, üvegekbe kitöltött kábítószergyanús anyagot, továbbá fehér színű por állagú anyagot, illetve zöld növényi származékot foglaltak le, amelyeket szakértő vizsgált meg.

Az előzetes szakvélemény alapján megállapítást nyert, hogy a vizsgált üvegekben lévő anyag ketamin tartalma meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ennyi az annyi:

Forrás: Police.hu

A ketamint nyugtatóként és altatóként használják az állatgyógyászatban. Utcai drogként már kristályos formájában terjedt el. Egyre több kutatás bizonyítja depresszió elleni hatását, Amerikában már egy ideje tesztelik, mint gyógyszer.

(Police.hu, Index.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés