Kövess minket

Hiphop

50 Cent a legszívesebben elfelejtené a G-Unitot

Úgy véli, inkább a szólókarrierjére kellett volna koncentrálnia.

Megosztva

50 Cent rajongók kellemes nosztalgiával gondolnak vissza a rapper G-Unit-os időszakára, de Fifty pont az ellenkezőjét érzi – derült ki egy új interjúból. 

A New York-i rapper DJ Whoo Kid műsorában vendégeskedett nemrég, ahol a műsorvezető bedobta, hogy ha 50 a „Power” című sorozatával már úgyis belekóstolt a filmes producerkedésbe, mi lenne, ha összehozna egy filmet, vagy sorozatot a G-Unitról. 50 válasza röviden: aha…nem.

„Nem akarok ilyet csinálni. Inkább el szeretném felejteni a G-Unitot” – mondta a rapper, kissé meglepve a műsorvezetőt, pláne mivel szerinte a fanok értékelnének egy ilyen mozit. 50 viszont kötötte az ebet a karóhoz, és Kendrick Lamart hozta fel pozitív példának, hogy miként kellett volna a saját karrierjét is egyengetnie.

„Kendrick sem engedi fel a teljes TDE bagázst a színpadra magával. Nekem is ezt kellett volna csinálnom! Mi a szarért viszek fel harminc arcot a színpadra magammal? Csinálhattam volna úgy, mint Kendrick” – elemezte Fifty a kissé hibás hasonlatot, hisz a TDE sosem volt valódi hiphop group, csak egy kiadó.

A G-Unit 1999-ben alakult meg, a tagok közt megfordult The Game, Kidd Kidd, Young Buck, és Lloyd Banks is, mostanra viszont már csak 50 Cent és Tony Yayo maradtak.

Alább lehet csekkolni a teljes interjút, a G-Unit téma a 26. perc körül jön fel.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés