Kövess minket

Hiphop

50 Cent, a megatroll együtt lógott 6ix9ine-nal

Mindig jól jön egy kis promo.

Megosztva

Forrás:

Előző héten 6ix9ine azt mondta egy interjúban, hogy a New York-i rap szcéna közel sem olyan összetartó, mint mondjuk az atlantai, pedig ő nagyon szereti DMX és 50 Cent zenéjét. DMX nem is nagyon tud most senkivel összetartani, hisz épp börtönben van, de Fifty azért lepacsizott az ifjú feltörekvővel, aki szinte minden második rapperrel összebeefel.

A G-Unit rapper a találkozón közös fotót is lőtt 6ix9ine-nal, de közben nem felejtette el betaggelni mindkét futó TV műsorát, miközben a fotón a saját pezsgőjét adta a feltörekvő kezébe. Fifty tehát tudta, hogy felrobban majd a hip-hop közösség a pacsizástól és gyorsan ki is használta a dolgot, amennyire lehetett. 

A leírás is sirat, 50 a 69-el való beszélgetését gépelte le. 50: Nem mondhatod ezeket az őrült dolgokat, amiket mondasz. 69: Miért, te is hasonlókat mondasz. 50: Én azért mondom mert, oh basszus igazad van, csinálj amit csak akarsz” Itt 50 a szivárványhajú rapper olyan mondataira gondolt, mint mikor kijelentette, hogy ő New York királya most. Fifty azzal zárta a posztját, hogy LOL NY, ami tökéletes, maradjunk is ebben.

[instagram]Bg44Mu9F5Gp[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés