Kövess minket

Hiphop

50 Cent akarja befejezni és producerelni Pop Smoke posztumusz lemezét

És Roddy Ricch is ráugrana egy dalra.

Megosztva

Forrás:

Ezen a ponton szinte biztosra vehetjük, hogy a nemrégiben elhunyt Pop Smoke eddig kiadatlan dalaiból hamarosan posztumusz albumot fognak megjelentetni. Így történt ez szinte minden létező rapper halála után, és ez a trend pont nem a New York-i rapperrel fog megállni. Ami azt illeti, már van is egy igen ismert jelentkező az új lemez összerakására, ő nem más, mint 50 Cent.

Fifty mostanában rengeteg videót rak ki arról, hogy Pop Smoke zenéjét hallgatja az autójában, utazás közben, vagy csak úgy, kikapcsolódásként. Állítása szerint nagy rajongója volt a rappernek, most pedig bejelentkezett a feladatra, hogy producerként összerakja Smoke posztumusz lemezét – ezt egy Instagram posztban jelentette be.

[instagram]B9NbyKInil9[/instagram]
Nem sokkal a bejelentés után munkának is látott, és a közösségi média segítségével felkérte az első közreműködőt, Roddy Ricch személyében, aki nem mellesleg jelenleg az egyik legfelhypeoltabb dal előadja. Roddy amúgy benne van a kollabban, mint a kommentszekcióban írta: „Nem is kell többet mondanod Fifty” – rábolintva ezzel a közreműködői szerepre.

[instagram]B9NiXiRH4fb[/instagram]
Egyelőre kérdéses, hogy mit szólnak Fifty magánakciójához Pop Smoke örökösei, de elvileg Post Malone-t is meg akarja szerezni a projekthez, és már be is lőtt egy májusi megjelenési dátumot.

[instagram]B9TExFNH3yr[/instagram]

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés