Kövess minket

Bulvár

50 Cent bíróságon kell, hogy bizonyítsa, eredeti a pénisze

Megosztva

50 Cent már hónapok óta vitában áll egy szépészeti beavatkozásokat végző, MedSpa nevű floridai cég vezetőjével, Angela Kogannal, aki a rapper állítása szerint arra utalgatott, hogy Fifty-nek pénisznagyobbító műtétetje volt. A nézeteltérés odáig fajult, hogy 50 Cent ügyvédje szeptemberben hivatalosan is beperelte Kogant hitelrontásért, és habár a nő arra kérte a bíróságot, hogy dobják ki a keresetet, a per halad tovább és most már hivatalos tárgyalási időpontot is kitűztek, 2023 júliusára.

Az egész onnan indult, hogy a lézer és botoxkezeléstől kezdve az egyszerűbb plasztikai műtéteken át sokféle beavatkozást lefedő MedSpa vezetője lőtt egy közös fotót a rapperrel, még 2020 februárjában. 50 azt állítja, hogy azt hitte Kogan csak egy rajongó, de a nő később ezzel a fotóval hirdette a cége pénisznagyobbító beavatkozásait. Ezen dühödött be Fifty, mivel úgy tűnhetett, mintha ő is részesült volna a kezelésből, periratában arról ír, hogy megalázták őt. Kogan tagadja a vádakat, szerinte ő soha nem állította, hogy a rapper megnagyobbította a bájdorongját.

A tárgyalás előtt a bíró arra kötelezte a feleket, hogy beszéljenek egymással, ennek jövő márciusig meg kell történnie, ha ez elmarad, akkor büntetést szabhat ki rájuk.

(Allhiphop)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés