Kövess minket

Aztaa

50 Cent egy ízléstelen posztban reagált Michael K. Williams halálhírére

Megosztva

50 Cent ismerten egy nagy troll, de néha még ő is túllő a célon. Miközben a teljes amerikai színésszakma a Drót című sorozatból ismert Michael K. Williams-t gyászolja, a New York-i rapper is megosztott egy megemlékező posztot, ami annyira ízlestelenre sikerült, hogy végül törölnie kellett.

Williamsre egy drogtúladagolás után találtak rá brooklyni otthonában, vélhetően heroin és fentanil keveréke végezhetett vele, Fift az erről szóló New York Post cikket osztotta tovább, nagyon furcsa árukapcsolással.

Basszus, ha még nem láttátok a Raising Kanant, mindenképp nézzétek meg. Ez a fentanil nem vicc, kinyírja az ügyfélkört. RIP michael k. williams” – írta a posztjában a rapper, gyakorlatilag a saját sorozatát promózva egy ember halálával.

Michael K. Williams és 50 Cent ha nem is keményen beefeltek, de összeszólalkoztak már korábban. 2018-ban a színész beszólt a rappernek, amiért az hamis pletykákat terjesztett James Rosemondról. Fifty azzal válaszolt vissza, hogy Williams törődjön csak a saját dolgával.

Twitteren rengeteg leoltották 50 Centet az érzéketlen és ízléstelen posztja miatt, amit egy ideig azzal magyarázott, hogy ő túl „real”, és nem tudja megjátszani, hogy mekkora spanok voltak Williams-szel, amíg élt, de végül felismerte, hogy ez így nagyon ciki, és törölte a posztját.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés