Kövess minket

Hiphop

50 Cent először találkozott harmadik gyermekével

A rapper eddig nem is tudott fia létezéséről…

Megosztva

Ilyen ez a rap biznisz! 50 Cent, eddig azt gondolta, hogy két gyermeke van, és most előkerült egy harmadik fiú is. Méghozzá a semmiből!

A rapper szombaton egy dedikáláson vett részt, ahol találkozott egy tizenéves sráccal, Daviannal. Ebben még semmi meglepő nincs, gyakran forduló elő ilyen különböző találkozók alkalmával. A fordulat csak ezután következett, amikor a fiú anyja elmondta Fif-nek, hogy Davian az Ő gyermeke! A hihetetlen találkozásról egy fénykép is készült, ahol Davian örömkönnyekben tör ki, miközben a rapper barátságosan lapogatja a vállát.
Az, ami igazán érdekessé teszi a képet, na és az egész sztorit, hogy milyen szavakkal posztolta ki Fifty ezt a bizonyos fotót az Instagramjára.

[instagram]BEjgI75ML8o[/instagram]

„Az életem csupa meglepetés. Ez a kissrác a fiam, DAVIAN. Pityeregni kezdett, miközben én azon gondolkodtam, hogy miért sírsz, mindent kifizetek! LMAO”

Nem túl őszinte szavak az (ifjú) apukától, bár azon sem lennénk meglepődve, ha az egész csak egy poén lenne. Köztudott, hogy Fif-nek komoly problémái vannak az adóhatósággal, és már korábban csődöt jelentett, mondván nincs pénze és fizetésképtelenné vált. Valószínűleg egy újabb tartásdíj hiányzik neki a legkevésbé, bár némi apró bizonyára csörög még a zsebében.

Fifty egyébként (bizonyíthatóan) két fiú édesapja. A tizenkilenc éves Marquise Jackson és a három éves Sire Jackson most egy új tesót kapott, akiről még nem sokat tudni, de gyanítjuk, hogy lassan minden kiderül majd.

Mi, mindenesetre gratulálunk!

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük