Kövess minket

Hiphop

50 Cent imád pénzzel pózolni, még ha mind kamu, akkor is!

A rappernek a közösségi oldalakra feltöltött fényképei miatt kellett bíróságra mennie.

Megosztva

50 Cent nem gazdálkodott túl jól a pénzével az utóbbi időben, erről már Mi is írtunk korábban. Ezzel egyébként még enyhén fogalmaztunk, ugyanis a rapper ellen két vállalat (Sleek Audio, SunTrust Bank (STI)) és volt barátnője is pert indított tartozásai miatt. Fifty nem aprózta el a dolgokat, mert összesen 29 millió dollárt követelnek tőle az érintettek. Neki viszont esze ágában sincs fizetni, sőt állítása szerint nincs is miből, ugyanis totálisan le van égve.

A rapper még júliusban kért csődeljárást a hatóságoktól fizetésképtelensége miatt. Van azonban egy apró bibi, ami (okkal) nagyon zavarja a felpereseket. Méghozzá, hogy Fifty többször is pózol egy rakat pénzzel különböző internetes posztokon, fényképeken.

Ezért kellett neki ezen a héten bíróságra mennie Connecticut-ban, hogy elmondja, honnan van az a temérdek pénz, amit oly’ nagy szeretettel posztolgat ide-oda. És, ha már ennyire tele van, akkor szeretnék, ha elkezdené törleszteni az adósságait.

50 Cent, polgári nevén Curtis J. Jackson, azzal védekezett a bírák előtt, hogy a képeken látható pénz mind hamis, vagyis helyesebben játékpénz. És neki, mint befutott rappernek, a pénzzel való pózolgatás nem más, mint marketing tevékenység, egyfajta reklám tulajdonképpen…

A meghallgatáson felháborodottan közölte, hogy volt, amikor befizetetlen 100 dolláros csekekkel pózolt, akkor bezzeg nem b*szogatta senki. A tárgyalás után első Twitter posztjában, pedig kicsit még trollkodott is, ugyanis egy marék M&Ms-el fényképezkedett.

[twitter]https://twitter.com/50cent/status/707696553096552448[/twitter]

Lényeg, hogy Ő nem aggódja túl a dolgokat, végtére is nem neki tartoznak.

(money.cnn.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés