Kövess minket

Tech

50 Cent ismét videojáték szereplő akar lenni

Ez lenne a harmadik alkalom.

Megosztva

Forrás:

50 Cent azon szerencsés rapperek közé tartozik, akinek két videojáték is köthető a nevéhez. A 2005-ös Bulletproof elég gyász kritikákat kapott a PS2-n és az Xboxon, a 2009-es folytatás, a Blood on the Sand viszont már egy korrektül összerakott akciójáték volt. Mindkettő Fifty főszereplésével készült, de feltűnnek benne más G-Unit tagok is, sőt Eminem és Dr. Dre is. A sorozat nem élte meg a harmadik rész kiadását, a rapper viszont nemrég egy interjúban ismét érdeklődést mutatott a digitális hasonmása iránt.

A Gamespot kérdésére 50 elmondta, hogy egyértelműen benne lenne egy harmadik videojátékba, a lényeg, hogy különleges legyen. „Talán csinálok valamit a Tomorrow, Today című műsorom mintájára” – ötletelt a rapper. A „Tomorrow, Today” amúgy egy veterán katonáról szól, aki emberfeletti képességekre tesz szert, miután egy őrült börtönorvos kísérleteket végez rajta. Valljuk be ez a szinopszis kellően őrült ahhoz, hogy helye legyen egy game-ben.

„Tisztára király ötlet, és a szuperképességeknek köszönhetően olyanokat is meg lehetne csinálni, amit normál karakterekkel nem.” – mondta 50.

Ez mindenesetre egyelőre csak egy kósza ötlet, de a rapper állítja, csak olyanba lenne benne, ami kellően extrém és őrült koncepció, különben nem érdemes belekezdeni. Mint elmondta, valami olyat szeretne kidolgozni, ami sokáig leköti majd a játékosokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés