Kövess minket

Bulvár

50 Cent legidősebb fia milliókat ajánl a rappernek a kapcsolatuk rendbehozása érdekében

Megosztva

Marquise Jackson nagyon békülne már az apjával, 50 Centtel, ennek érdekében pedig akár komoly összegeket is hajlandó lerakni az asztalra, vagy hát pontosabban inkább visszaadni.

A 25 éves srác korábban azért kapta a savat netes kommentelektől, mivel kiteregette a családi szennyest, betámadva Fifty-t, amiért szerinte kevés a rapper által utalt havi 6700 dolláros (átszámítva közel 3 millió forintos) gyerektartás. Marquise úgy gondolta, hogy ebből az anyja nem tudja „eltartani” őt. A fiú még azt a nevezetes képet is újraosztotta, amin Fifty egy rakás pénzből rakta ki, hogy „csóró”, ezzel érzékeltetve, hogy a rapper tudna többet is utalni, ha akarna.

50 Centet nem hatották meg a szavak, így aztán Marquise egy azóta törölt közösségi médiás posztban felajánlotta, hogy visszaad a rappernek egyhavi gyerektartást, csak találkozzanak személyesen, és töltsenek együtt egy napot.

Fifty egyelőre nem kapott az alkalmon, a fiával való kapcsolata már régóta igen rossz állapotban van, és valószínűleg ezen a pénzfelajánlás sem fog segíteni.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés