Kövess minket

Hiphop

50 Cent nem akar G-Unit turnét, mert „nem vihetem többé őket a hátamon”

Megosztva

50 Cent beugrott nemrég egy rádióinterjúra a The Breakfast Club-ba, ahol nekiszegezték a kérdést: Van esély egy újabb G-Unit kollabra? A műsorvezető adott pár kapaszkodót a rappernek, kérdésében nem csak egy új közös albumot, de akár egy a kollektíváról szóló dokumentumfilmet is megpedzegetett. Fifty viszont teljesen elzárkózott az ötlettől.

Valószínűleg soha többet nem csinálok velük közös projekteket. Eleget cipeltem őket. Már fáj a hátam” – mondta.

A műsorvezető ezután felhozta, hogy Tony Yayo ennek ellenére mégis együtt turnézott Fifty-vel. 50 Cent szerint az más, mert vele jól kijönnek.

Yayo egy teljesen külön állatfaj. Ha valamit rosszul csinál, lényegtelen, hogy mennyire kis vagy nagy dologról van szó, mindig bocsánatot kér. Én pedig megbocsátok. Aztán megy minden tovább, míg megint el nem ront valamit. Ilyen a kapcsolatunk, de ha Banks-ről, vagy a többiekről van szó, ők teljesen más temperamentummal rendelkeznek. Velük nem ilyen a kapcsolatom. Szóval nem akarom őket ismét a hátamon cipelni, Yay kivétel” – tette hozzá Fifty, aki korábban ennél keményebben is megfogalmazta, hogy számára a G-Unit már nem pálya.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés