Kövess minket

Hiphop

50 Cent nem érti a G-Unit egyes tagjai miért rá mérgesek, amiért nem pörgött fel a karrierjük

Megosztva

50 Cent egyértelmű üzenetet küldött a volt G-Unit tagoknak: ha nem jött össze a siker, ne engem hibáztass érte!

A rapper nemrég a houstoni 97.9 The Box rádióműsor vendége volt, ahol azt a kérdést is megkapta, hogy voltak-e olyan emberek az életében, akik bocsánatot kértek tőle, amiért korábban hülyén viselkedtek. Fifty rávágta, hogy persze, állandóan előfordulnak hasonló esetek, majd kifejtette, hogy mindenki a saját sikere kovácsa.

Ha megkérdezel egy előadót, akinek nem futott fel a karrierje, hogy miért van ez, fixen azt mondja, hogy a kiadó a hibás. Értitek mit mondok? Ezekben a szituációkban én voltam a kiadó, szóval a körülöttem lévő előadók, akik nem a megfelelő dolgokat tették a siker érdekében, mind engem hibáztattak. Rám mutogatnak, hogy miattam nem lettek sztárok” – mesélte Fifty, aki ezután konkrét példát is mondott, méghozzá Spider Loc személyében. „Nem tudta felfogni, hogy nem rajtam múlik, hogy az emberek nem veszik a zenéjét” – mondta.

50 amúgy beefelt már The Game-mel és Young Buck-kal is a korábbi G-Unit tagok közül, két évvel ezelőtt pedig azt nyilatkozta, hogy ha visszamehetne az időben, inkább a szólókarrierjére koncentrálna.

(HipHopDX)