Kövess minket

Hiphop

50 Cent nem hagyja abba a zenélést, de a következő albuma után nem tervez újabbat ledobni

Megosztva

Utolsó nagylemezére készül 50 Cent, a megjelenés után pedig inkább a TV műsoraira koncentrál majd. A rapper először tavaly decemberben dobta be, hogy valószínűleg a következő albuma lesz az utolsó a karrierjében, most pedig egy interjúban erősítette meg, hogy habár nem áll le a zenéléssel, nagylemezt nem tervez többet a jövőben.

A rapper a Power, Book IV: Force nevű TV műsora nyomán adott interjút a The Talk című műsorban, ahol a tavalyi Insta posztjára is rákerdeztek, melyben ezt írta:

Mosolyogjatok, a következő lemezem lehet az utolsó lesz. 14 évig terrorizáltam a hiphop szcénát, ne nekem higyjetek, hanem a számoknak, azok pedig nem hazudnak. Ott vagyok a top 10-ben, élőket, halottakat beleszámítva, és még nem végeztem”.

Fifty elmondta, hogy úgy érzi, ha ledobja ezt az egyelőre cím nélküli lemezt, akkor utána teljesen a filmezésre és a sorozataira koncentrál majd. „Annyi sikert értem el ezeken a területeken, hogy így is lesz lehetőségem zenéket megjelentetni a filmes projekteken keresztül” – tette hozzá.

Fifty utoljára 2015-ben dobott le egy mixtape-et, The Kanan Tape címmel, utolsó hivatalos stúdióalbuma pedig a 2014-es Animal Ambition volt, következő lemezének nincs hivatalos megjelenési dátuma, de úgy tűnik egy éra lezárása lesz.

A rapper szavai szerint persze nem hagyja abba a zenélést, szimplán az általa producerelt TV sorozatokhoz és filmekhez ír inkább csak betétdalokat. A februárban érkező Power, Book IV: Force című krimisorozathoz például nemrég Lil Durkkel és Jeremih-jal készített kollab trekket, alább lehet csekkolni.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés