Kövess minket

Hiphop

50 Cent saját fiától kapott egy Beef-et!

Az elsőszülött fiú, Marquise Jackson nem rajong túlzottan a faterért…

Megosztva

Hétfőn volt 14 éve, hogy megjelent 50 Cent „Get Rich or Die Tryin” albuma, ami hatalmas siker volt a maga idejében, sőt a mai napig rendkívül népszerű a rajongók körében. Ezen a jeles évfordulón határozott úgy a rapper elsőszülött fia, hogy kidob egy számot, amiben lájtosan ugyan, de beoltja az apját.

A 19 éves Marquise Jackson a „Different” (Különbség) címet adta a zenének, ami tulajdonképpen egy bootleg, hiszen a beefet Dr. Dre „Whats the Difference” instrujára követte el. Abban a cuccban egyébként Eminem és Xzibit is közreműködött anno.

A „Different” egyébként a 19 éves Marquise élete első száma, nem régen döntötte el, hogy rappeléssel szeretne foglakozni a jövőben. Eddig ugyanis kosárlabdázott. A debüt így meglehetősen pikánsra sikeredett.
Azt már korábban tudni lehettet, hogy a rapper és fia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony, pedig Marquise sokáig hősként tekintett Fifty-re, de aztán az évek alatt kikristályosodott számára, hogy az apja nem az az ember, akinek ő gondolta.

Íme, a beef!

[vembed youtube=”UQsu8HE7BNg” ]

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés