Kövess minket

Hiphop

50 Cent számára túl elmés az új JAY-Z album

Valaki itt csúnyán beégett.

Megosztva

Forrás:

Kiváló kritikákat kapva, nagyot megy JAY-Z múlt héten kiadott albuma, a 4:44. A cucc a megjelenése után pár nappal platina lemez lett, igaz erre rásegített az, hogy a Sprint nevű vállalat, amivel közreműködésben jelent meg az album, jó sokat vásárolt belőle. Fanyalgók viszont vannak, akiknek egyáltalán nem jön át az „üzenete”. Köztük van 50 Cent is.

Ő egy Intsagram videóban próbálta savazni Hov-ot, bár a kísérlet vakvágányra futott, és a G-Unit feje leginkább magát égette be.

Meghallgattam Jay cuccát, azt a 4:44-et.” – kezdi Fifty a mondandóját. Eddig semmi gond, de figyeljétek csak a folytatást, az mindent visz:

A lemez rendben van. Még tetszett is, de ha őszinte vagyok, nekem kicsit túlságosan is elmés. Olyan, mintha egy golf kurzus hanganyaga lenne. Manapság ez már nem menő, haver…

Fifty később valószínűleg ráeszmélt, hogy nem volt okos dolog a mini-kritika, ezért törölte azt az Instagramjáról. De hála pár szemfüles arcnak Youtube-on tündököl tovább, így meg is tudjuk mutatni nektek.

Íme:

[vembed youtube=”1RQncPD19R8″ ]És, ha már okos rap a téma. Kötve hinnék, hogy Fifty valaha hallotta volna Mr. Lif vagy esetleg Roots Manuva nevét. Ők valóban megdolgozzák az ember szürkeállományát soraikkal, bár jóval kevesebben ismerik őket, mint a két úriembert a cikkben. Ez itt baj. 

Jay 4:44-e amúgy hamarosan teljesen elveszíti a Tidal exkluzivitását, Apple Music-on már elérhető, hamarosan pedig jön Spotify-ra is. A legújabb videóját, itt tudjátok megnézni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés