Kövess minket

Hiphop

50 Cent szerint a következő turnéja lesz az utolsó egy jó ideig

Megosztva

50 Cent arra utalgatott, hogy a közelgő Final Lap Tour elnvezésű turnéja lesz az utolsó a karrierjében. Közben új helyszíneket adott a világkörüli turnéhoz, de Budapest továbbra sincs köztük..

A rapper a hónap elején fedte fel a világkörüli turné terveit, amellyel a Get Rich or Die Tryin’ című debütáló albumának 20. évfordulóját ünnepli. A kiterjedt, 64 állomásos turné július 21-én indul a Utah állambeli Salt Lake Cityből, és szeptember 17-ig járja be Észak-Amerikát. Az európai szakasz szeptember 28-án kezdődik, és tartalmaz koncerteket Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban. Fifty sajnos egyelőre úgy tűnik, Magyarországra nem jön.

50 Cent kedden egy Instagram Live-ban mondta el, hogy hét nap alatt több mint 500 000 jegyet adott el a közelgő turnéjára.

Mivel a jegyeladások nagyon jól mennek, új állomásokat is felveszünk” – mondta 50. „El kell jutnom Afrikába. Rengeteg helyre kell még eljutnom, mielőtt végzek, mert ez a Final Lap Tour. Többé nem fogok így rohangálni. El kell végeznem a filmes és televíziós dolgaimat, és sok más dolgom van a színfalak mögött, amin dolgoznom kell, szóval nem fogok annyit turnézni, mint eddig… Ezúttal jól érzem magam, mert ez most úgy van beállítva, hogy jól érezzem magam, nincs rajtam nyomás.

50 Cent kedden egy külön Instagram-posztban fedte fel a turné számos új dátumát, bejelentve további koncerteket. A rapper új dátummal bővítette európai menetrendjét is, többek között a lettországi Rigában (október 10.), Dublinban (november 7.), Manchesterben (november 15.), Londonban (november 17.) és Newcastle-ben (november 18.) lép fel.

Hozzánk legközelebb október 28-án, Prágában lesz koncert.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés