Kövess minket

Hiphop

50 Cent szerint Chris Brown jobb zenész, mint Michael Jackson

o k

Megosztva

Forrás:

Chris Brown nemrég a neten örült egy újabb zenei mérföldkövének, hogy összesen 69.5 millió amerikában eladott kislemeznél tart, és ezzel a 7. valaha legtöbb kislemezt értékesítő zenésszé lépett elő az országban. Szép teljesítmény, melyhez jóbarátja, 50 Cent is gratulált, hisz ő is megosztotta az új személyes rekordot Instáján. A poszthoz írt szövegében viszont mintha kicsit túllőtt volna a sima dícséreten, ami mondjuk nem meglepő Fiftytől. 

„Chris Brown már jobb számomra, mint Michael Jackson. Nem akarom elhinni, hogy MJ tényleg kisfiúk popsiját akarta fogdosni. Ember, mi a fasz?” – írta.

[instagram]B11VWtiniwE[/instagram]
A kommentszekció ezután hamar elszabadult, voltak, akik osztották a rapper álláspontját, kiemelve, hogy ők is elengedték Jackson kezét, miután látták a Neverland elhagyása című négyórás dokumentumfilmet, melyben két ma már felnőtt áldozat arról mesél, miként molesztálta őket a Pop Királya éveken keresztül. Mások eközben bevédték az énekest, és összehasonlíthatlannak vélték a tehetségét Brown-nal. A vitába még Waka Flocka Flame is betársult, kommentjében azt írta, hogy MJ nem csinált semmit, és Fifty ne viccelődjön ezzel. 

A NY-i rapper végül törölte a posztját.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés