Kövess minket

Bulvár

50 Cent szerint csak akkor lesz vége a Ja Rule beefnek, ha valamelyikük meghal

De persze nem azért, mert lövöldözésig durvulna.

Megosztva

Forrás:

A világ egyik leghosszabb ideje tartó hip-hop beefje, 50 Cent és Ja Rule csatározása nem fog egyhamar véget érni, legalábbis Fifty szerint semmiképp.

A két rapper egymásra fújása még 1999-ben indult, azóta volt már klubban bunyózás, beef dalok készítése, az internet elterjedésével pedig új harctér nyílt meg, amit főleg Ötven Cent használ ki, mindenki nagy örömére. A beef nemrégiben ismét szintet lépett, mikor Curtis 200 jegyet vett Ja Rule koncertjére, hogy szegénynek üres sorok előtt kelljen fellépnie. Ja részben vette a poént, de aztán egy öblöset buzizott Instáján és Twitteren Fifty irányába, ami valljuk be, nem túl kreatív visszaválasz.

Na, de meddig lehet ezt húzni? 50 szerint ameddig valamelyikük meg nem hal. „South Side (New York Queens kerületének része – szerk) törvények vannak érvényben. Lehet néha leállunk, de addig nincs vége, míg valamelyikünk meg nem hal” – írta a rapper egy kommentben, szóval simán lehet, hogy még az öregek otthonában is egymást fogják dobálni a krumplipürével.

[instagram]Bp1zwNpnLg_[/instagram]
(Vibe)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés