Kövess minket

Hiphop

50 Cent szerint egy rakás hulladék Nick Cannon Eminem diss-je

De Cannon ettől még ledobott még egy diss-t.

Megosztva

Forrás:

Eminem és Nick Cannon újramelegítették a régóta húzódó beefjüket, és ismét odaszólogatnak egymásnak dalokon. Mint ma megírtuk, az egész azzal kezdődött, hogy Em a Fat Joe múlt héten megjelent, Family Ties című nagylemezének Lord Above trekkjén ledobta Cannonra a savat, hogy aztán a humorista, műsorvezető, és nem mellesleg rapper egy teljes diss cuccal válaszoljon, amire ráadásul rápakolt három battle rappert, és még Suge Knight is feltűnik egy kis oltás erejéig. 

Ha beef van, akkor persze tudjuk, hogy 50 Cent sem kószálhat túl messze, természetesen ő is elmondta a véleményét az összetűzésről.

„Soha az életemben nem fogom megérteni, hogy miért akar valaki pont Eminemmel háborúzni. Ő teljesen más ligában játszik, és még csak közel sem került hozzá senki, hogy legyőzze. Hey Nick, ez egy rakás szar volt, seggbe kéne, hogy rúgjalak, mikor következőleg meglátlak” – írta Fifty a mindig pörgő Insta oldalán.

Cannont persze sem ez, sem pedig a diss trekkjére érkező iszonyat mennyiségű diszlájk nem érdekli, ami abból is kiolvasható, hogy már le is dobta a folytatást, „Pray for him” címmel, ezúttal pedig a The Black Squad segített be neki. Alább lehet hallgatni.

[vembed youtube=”qqsIzG3OuN4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük