Kövess minket

Hiphop

50 Cent szerint Tekashi 6ix9ine a szabadulása után is sikeres marad

De attól kell majd félnie, amitől 2Pac is rettegett, hogy valami random arc lelövi az utcán.

Megosztva

Forrás:

Miközben 6ix9ine az utolsó hónapjait húzza le idén a börtönben, nagyban mennek a találgatások, hogy pontosan mi fog történni, miután szabadul. A rapper együttműködött a hatóságokkal, és feldobta az utcai bandáját, annak érdekében, hogy alacsonyabb büntetést kapjon, a hiphop puritánok pedig ezután teljesen leírták (nem mintha korábban nem utálták volna), de eközben olyan hangokat is hallani, hogy 69 helyesen cselekedett, hisz a beköpött arcok még a nagy letartóztatások előtt ellene fordultak és akár a családját is képesek lettek volna bántani. Az ügyről most 50 Cent is elmondta a véleményét Angie Martinez rádióműsorában.

Fifty, aki amúgy korábban oltotta, majd inkább együtt dolgozott Sziksznájnal, azt vallja, hogy a megosztó rapper simán folytatni tudja a karrierjét, és a gépezet olajozottan megy majd tovább, az egyetlen porszem pedig egy esetleges leszámolás lehet csak. „Senki sem tudja megállítani, hogy továbbra is vegyék a lemezeit” – mondta, mire Angie azzal kontrázott, hogy dehát rengetegen szidják, tehát mégiscsak van valamiféle 69 ellenes hangulat a levegőben. Fifty szerint viszont, akik most hatelik a rappert, azok korábban sem hallgatták a zenéit, pláne nem vásároltak tőle albumokat. „Ők eleve nem azok, akik a zenéit veszik. Az ország közepső részén élő srácok úgy gondolják, hogy 69 jól tette, hogy kihátrált azok mögül, akik bántani akarták az anyját, és őt. Azon az állásponton vannak, hogy miért kellett volna lehúznia Tekashinak 40 évet a kóterben, olyanokért, akik azt tervezgették, hogy miként ölik meg az anyját, vagy épp őt? Ezek a srácok nem értik és ismerik az utca törvényét.”

50 emellett felfedte, hogy 69 mögött álló kiadó 280 ezer dollárt bukott, amiért elítélték a bíróságon. „Már készen álltak, hogy felvegyék az új klipjét. Minden indulásra kész volt a forgatásra az új dalához” – de aztán ugye mint tudjuk a bíró nem engedte szabadon. Fifty szerint az egyetlen dolog, amitől 69-nak félnie kell, az egy esetleges bosszú. „Ugyanattól fog majd rettegni, amitől 2Pac is félt, hogy egy random senki fogja lelőni. Ez az egyetlen, ami miatt aggódni fog.”

Alább lehet megnézni a teljes beszélgetést, a 69-os rész az 55. perctől indul.

[vembed youtube=”F-432BiCZLA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés