Kövess minket

Aztaa

50 Cent szívesen bunyózna Floyd Mayweatherrel

Ez izgalmasabb lenne, mint a Logan Paul meccs.

Megosztva

Forrás:

50 Cent és Floyd Mayweather kapcsolata enyhén szólva is hullámzó. A rapper és a bokszoló folyamatosan váltogatta a barát és az ellenség státuszt, tették mindezt hosszú évekre visszamenőleg. Akit bővebben érdekel a beef történelmük, annak ezt a cikkünket ajánljuk, de most ugorjunk vissza a jelenbe. Fifty a V-103 rádió vendégeként hozta fel ismét ezeréves barátját(?) / ellenségét (?), méghozzá egy mindent eldöntő ütközetet felvázolva, mellyel végre maguk mögött hagyhatnánk az adok-kapok viszonyt egy fizikai adok-kapokkal.

Az interjú során ugyanis feljött, hogy ki ellen állna ki szívesen egy celeb-bokszmeccs keretei közt, mire simán bedobta Money nevét.

Floyd ellen állnék ki. Igaz nem vagyunk egy súlycsoport” – kezdte a rapper, majd kifejtette, hogy Mayweather olyan 68 kiló környékén bunyózik, míg neki ehhez nagyon le kéne fogynia, amire nem igazán lenne képes. Mint 50 elmondta, mikor utoljára 68 kiló volt, úgy nézett ki, mint egy egy csöves.

50 azt tartaná megfelelőnek, ha olyan 81 kg környékén állhatna ki Floyd ellen, ami amúgy közelebb áll Floyd következő ellenfelének, Logan Paulnak a súlycsoportjához. Azt a meccset egyébként épp a mai nap halasztották el ismeretlen ideig a koronavírus járvány miatt.

Egy biztos, egy ilyen összecsapásra nagyon sokan kíváncsiak lennének, a két fél pedig hatalmas összeget szakíthatna az eseményen, és talán a csatabárdot is végleg eláshatnák…ha csak nem vesznek össze a végeredményen. Alább a teljes interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés