Kövess minket

Aztaa

50 Cent továbbra is lezúzná Conor McGregort egy utcai bunyóban

Aludj csak, én álmodom.

Megosztva

Forrás:

Azt már korábban is tudtuk, hogy Conor McGregor és 50 Cent nem eszik egymás tenyeréből. Az UFC harcos Floyd Mayweather elleni „haknija” óta ez hatványozottan is igaz. Akkor oda-vissza ment az oltogatás mindkettőjük részéről, Fifty például azt találta mondani egy alkalommal, hogy megverné az írt, ha az utcán kellene bunyózniuk egymással. Sokan elmosolyodtak a bajszuk alatt ezen kijelentéseket hallva, ám úgy fest a rapper mindezt abszolút komolyan gondolta.

Fif a héten Londonban promózta új filmjét, a Den of Thieves-t. Természetesen egy csomó cikk, illetve interjú jelent meg vele kapcsolatban a helyi lapokban, mi mégis az Express írására hívnánk fel a figyelmet. Ebben egy újságírói kérdésre válaszolva elmondja, hogy továbbra sem lenne Conornak ellene sok esélye, ha a sors úgy hozná.

„Ők ezt egyáltalán nem értik. Itt nehézsúlyról van szó. Kapnak egyet, aztán jön a fehér fény, majd Isten szól hozzájuk. Vegyetek vissza. Az utcán más a kotta, mint a ringben” – kezdett bele, majd így folytatta az esélylatolgatást:

Ő csak 70 kilogramm, míg én 102 vagyok„.

Igazán komoly, sportszakmai érvelés, bár nem feltétlen győzött meg minket.

(Express)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés