Kövess minket

Bulvár

50 Cent troll videóval válaszolt a fiának: „Minek kell neki 25 évesen gyerektartási pénz?”

Megosztva

50 Cent a legfiftiszentesebb reakciót adta arra, hogy a legidősebb fia, Marquise Jackson kevesli a 6700 dolláros gyermektartási pénzt, amit a rapper havonta a fizet Marquise anyjának. Fifty jelenleg európai turnén van (hozzánk október végén érkezik), így aztán a stuttgarti és rotterdami fellépése között rögzített egy vicces videót, amelyben az látható, ahogy a hoteljében épp habos fürdőt vesz egy szivarral a szájában, mikor is a TV-ben az ukrán-orosz háború híreit hirtelen megszakítják, hogy Marquise ország-világ előtt bejelenthesse, az apjának több pénzt kéne utalnia. „Ez a gyerek meg van őrülve. Minek neki 25 évesen gyerektartási pénz?” – teszi fel a kérdést magában Fifty, majd elmerül a habokban.

Marquise Jackson eközben továbbra is találkozni szeretne az apjával, korábban egyfajta médiahekként felajánlott egy havi gyerektartási pénzt, ha Fifty találkozik vele, legalább egy napra, de ajánlata süket fülekre talált.

A fiú a TMZ-nek is nyilatkozott, itt elmondta, hogy szerinte egy találkozó még nem tudja helyrehozni a kapcsolatukat, de békülni szeretne, és ő bármikor készen áll a találkozóra, mivel szeretné megérteni az apja nézőpontját. „Mindketten férfiak vagyunk. Tudnunk kéne nem egyetérteni dolgokban, anélkül, hogy probléma lenne belőle” – mondta Marquise, majd hozzátette, hogy valójában sosem a pénz volt számára a lényeg, hanem a kapcsolatuk helyrehozatal, amiért ő akár kemény összegeket is kiperkálna.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés