Kövess minket

Film

50 Cent vett egy 90 ezer négyzetméteres raktárat, hogy filmeket és sorozatokat forgathasson benne

Megosztva

50 Cent készen áll arra, hogy a G-Unit Film and Television nevű cégét a következő szintre emelje. A rapper a hétvégén az Instagram oldalán osztotta meg a hírt, hogy vásárolt egy méretes raktárat, ahol a produkciós stúdiója új projektjeit fogja létrehozni. Fifty egy videót is lőtt a 91,5 ezer négyzetméteres raktárról.

Nos, nézzétek csak, itt van 91,5 ezer négyzetméter” – mondta. „Mondjátok velem, hogy g-g-g-g-g-g-g-g-Unit Studios.” – tette hozzá kuncogva. „Kell a hely” – írta a poszthoz.

50 Cent 2014-től 2020-ig a Starz csatornának szállította a Power című drámáját. A Power sikere három spin-off sorozatot is eredményezett: Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan és Power Book IV: Force. Emellett 50 a kreatívja a BMF sorozatnak, amely szintén a Starz egyik fő sorozatává vált.

50 Cent azonban belefáradt a Starz-szal való csatározásba a kreatív nézeteltérések miatt, és 2022 szeptemberében elhagyta a kábelcsatornát. A rapperből lett mogul 2023 februárjában nem exkluzív, többéves műsorszolgáltatási szerződést kötött a Fox-szal. A szerződés értelmében 50 Cent a legkülönfélébb tartalmakat fogja fejleszteni a csatorna számára, többek között vígjátékokat, animációs sorozatot és drámákat.

Most, hogy 50 vásárolt egy hatalmas raktárat, hogy kibontakoztassa fantáziáját, valószínűleg több tévéműsorra is számíthatunk tőle a közeljövőben.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés