Kövess minket

Bulvár

50 Centet randi közben találta be egy hírnévre vágyó amatőr rapper, nem sült el jól a próbálkozása

Nem ő lesz a G-Unit új felfedezettje.

Megosztva

Forrás:

50 Cent csak egy nyugodt estére vágyott a reality sztár és Insta modell, Nikki Nicole-lal, de a könnyed randiba bezavart egy feltörni vágyó rapper, aki megpróbálta az utcán rávenni Fifty-t, hogy csekkolja le a zenéjét, kevés sikerrel. Az illető helyzetét nem segítette, hogy a haverja az egész szituációt telefonnal rögzítette, még kínosabbá téve a helyzetet minden résztvevő számára.

Az elvileg NFL DUME néven futó haiti származású rapper először próbálja kedves szavakkal rávenni a G-Unit boss-t, hogy hadd bizonyítson, majd mikor 50-nek elege lesz a dologból az aspiráns MC agresszívan visszaválaszol, hogy: „Most meg akarsz ütni? Meg akarsz ütni, mert meg akarom mutatni a tehetségem? Legalább az Instagram oldalamat nézd meg, legalább ennyit tegyél meg” – fordul szánalmas könyörgésbe a férfi.

[instagram]ByWmA6qAh0t[/instagram]
Fifty végül ad egy kis karriertanácsot a srácnak, és nyugodtan elmagyarázza neki, hogy ezt rohadtul elcseszte és soha nem fogja meghallgatni a zenéjét. „Megőrültél? Ez nem fog működni. Tudod miért? Mert hülye vagy. Nem mehetsz csak így oda emberekhez, ez nem helyes. Mutathatnál akármit, semmi se fog segíteni a helyzeteden.”

[instagram]ByX3uT2gn0F[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés