Kövess minket

Aztaa

50 órán át jógázott egy nepáli mester

Egy nepáli jógaoktató 50 órán és 15 percen keresztült végzett folyamatosan jógagyakorlatokat, mellyel világrekordot döntött.

Megosztva


A 30 éves UttamMuktan a jóga világnapja alkalmából vehette át a teljesítményt hitelesítő Guinness-okiratot. A férfi hat hónapig próbálkozott, mire decemberben sikerült megdöntenie az addigi rekordot, amelyet egy indiai jógatanár állított fel 2015 februárjában, 40 órát és 15 percet töltve folyamatos gyakorlással.

„Nagyon boldog vagyok, amiért megkaptam ezt a világszintű elismerést” – mondta UttamMuktan. A férfi egy Katmandu közeli faluban született, és Indiában szerzett főiskolai diplomát jógából. Hozzátette: nem tartja pusztán saját személyes sikerének a rekordot, amelyet a jógarajongóknak ajánlott. Elmondása szerint sokat köszönhet a neves jógamesternek, Vikasananda gurunak is.

„A jóga az életem szerves része, egész életemet a népszerűsítésének és terjesztésének fogom szentelni” – hangsúlyozta a jógaterapeuta, aki az új rekord felállításakor több mint ezer nyaktörő alakzatot mutatott be, mindezt videofelvételen is rögzítették a Guinness számára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés